ALBASAT
Societate

Pro Moldova acuză PDM că șantajează echipa din Rezina. PDM neagă acest lucru

Grupul de deputați Pro Moldova acuză foștii colegi din PDM că șantajează consilierii raionali, locali și primarii din Rezina care au ales să se alăture grupului Pro Moldova. Într-un briefing de presă, deputata Eleonora Graur, originară din Rezina, a cerut foștilor colegi de partid să renunțe la practicile „desprinse din vremurile criminale ale anilor 90”, transmite IPN.

Potrivit deputatei, de aproape o săptămână, oamenii din PDM acționează în mod organizat, ca într-un clan, intimidând consilierii, primarii și alți membri ai fostei echipe a PDM din Rezina. „Îi amenință pe colegii mei în cel mai urât și posibil mod că vor fi dați afară de la serviciu, că vor avea probleme de ordin profesional și personal, dar, mai grav, că vor avea probleme membrii familiilor lor”, a spus Eleonora Graur.

Într-un alt briefing de presă, liderul PDM, Pavel Filip, a spus că acuzațiile sunt minciuni grosolane. Nimeni dintre deputați PDM, nimeni din cadrul formațiunii nu a avut până astăzi o deplasare la Rezina. „Nimeni nu are nevoie de acești colegi. Cei care au plecat să aibă un drum bun. De la aceasta PDM doar a avut de câștigat”, a spus Pavel Filip.

Related posts

2 cazuri noi de COVID-19, confirmate astăzi în raionul Nisporeni

Albasat

Veniturile bugetului public național, în creștere

Albasat

Record de decese din cauza Covid-19 în Rusia în ultimele 24 de ore. Autoritățile refuză să impună restricții

Albasat

Leave a Comment