Portal de știri
Societate

Produsele și serviciile moldovenești, prezentate la o expoziție la Iași

Produsele și serviciile moldovenești sunt prezentate la Iași în cadrul celei de-a IV-a ediție a expoziției „Republica Moldova prezintă”. La eveniment participă companii autohtone din toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri și companii de consultanță, transmite IPN.

La eveniment a participat și ministrul agriculturii și industriei alimentare, Vladimir Bolea, care a declarat că evenimentul reprezintă o reconfirmare a cooperării dinamice și consistente dintre Republica Moldova și România.

„Mă bucur să mă aflu astăzi la Iași, alături de agenții economici autohtoni. Apreciem deschiderea autorităților române de a oferi oportunități de promovare a produselor și serviciilor moldovenești pe piața României. Sperăm că evenimentul de astăzi va consolida cadrul de comunicare între agenții economici de pe ambele maluri ale Prutului, ca ulterior să fie intensificate schimburile comerciale și conturate noi parteneriate de succes. Continuăm angajamentul de diversificare a exporturilor și rămânem  determinați să valorificăm toate oportunitățile oferite de România, astfel încât să ne bucurăm împreună de realizările obținute”, a spus Vladimir Bolea, citat într-un comunicat de presă al MAIA.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Iași, este o proiectare a evenimentului anual care are loc la Chișinău – expoziția națională ,,Fabricat în Moldova”.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu Primăria Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România.

Related posts

Studiu: Imunitatea la COVID-19 scade rapid la persoanele cu simptome uşoare

Albasat

Apple a cumpărat o companie la fiecare trei-patru săptămâni. Cum se situează în comparație cu alți giganți tehnologici

Albasat

De mâine, Bălțiul ar putea să rămână fără apă și canalizare

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment