ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Regizorul filmului „Carbon” își extinde colaborarea în Nisporeni: o întâlnire productivă cu autoritățile locale

Într-o demonstrație clară a angajamentului său față de dezvoltarea comunității și extinderea influenței sale în industria cinematografică, regizorul de succes Ion Borș și producătorul Sergiu Cumatrenco Jr., cei din spatele filmului „Carbon”, au avut o întâlnire cu autoritățile locale la Nisporeni.

Primarul orașului Nisporeni, Dan Negel, a împărtășit pe pagina sa de Facebook detalii despre această întâlnire: „Astăzi, am avut o întâlnire productivă la Casa Națională din Nisporeni, alături de Ion Borș, regizorul filmului de succes ‘Carbon’, și Sergiu Cumatrenco, producător de film. Discuțiile noastre au fost constructive și ne-am concentrat pe planul de colaborare pe viitor între ei și Primăria Nisporeni. Mulțumim pentru deschidere și entuziasm! Așteptăm cu nerăbdare viitoarele colaborări.”

Această întâlnire a marcat începutul unei posibile colaborări între industria filmului și autoritățile locale din Nisporeni. Obiectivul principal al discuțiilor a fost de a identifica modalități de a găsi soluții pentru susținerea proiectelor culturale și artistice locale.

Ion Borș și Sergiu Cumatrenco Jr. au exprimat, de asemenea, interesul lor în a lucra împreună cu comunitatea locală pentru a dezvolta proiecte care să aducă beneficii durabile pentru locuitorii din Nisporeni și pentru industria filmului în ansamblu.

În timp ce detalii specifice despre colaborarea viitoare urmează să fie stabilite, atât echipa din spatele filmului „Carbon”, cât și autoritățile locale sunt optimiste în privința potențialului acestei colaborări și a impactului pozitiv pe care îl poate avea asupra comunității.

În concluzie, această întâlnire marchează un pas important în direcția construirii de parteneriate productive între industria filmului și autoritățile locale, cu scopul comun de a susține dezvoltarea economică și culturală în Nisporeni și în întreaga regiune.

Related posts

Cursul valutar oficial la 09.01.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Efortul DÎTS Nisporeni pentru funcționalitatea școlilor din raion, apreciat de Ministerul Educației

Albasat

Mai bine de jumătate de milion din populație o reprezintă persoanele de 60 de ani şi peste

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment