ALBASAT
Actualitate Societate

Reprezentanta Moldovei la Eurovision urcă astăzi pe scenă la Malmö

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Natalia Barbu, va urca marți, 7 mai, pe scenă la Malmö, Suedia, în prima semifinală a concursului. Interpreta va evolua cu piesa „In the middle”, cu numărul 11, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Teleradio-Moldova, care este membru al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (UERT) și organizatorul local al Eurovision, alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor evolua alte 14 ţări. Este vorba despre: Cipru, Serbia, Lituania, Irlanda, Ucraina, Polonia, Croaţia, Islanda, Slovenia, Finlanda, Azerbaidjan, Australia, Portugalia și Luxemburg.

În a doua semifinală, care va avea loc pe 9 mai, vor urca pe scenă concurenții din Malta, Albania, Grecia, Elveţia, Cehia, Austria, Danemarca, Armenia, Letonia, San Marino, Georgia, Belgia, Estonia, Israel, Norvegia, Olanda.

Finala Eurovision Song Contest 2024 se va desfășura pe 11 mai.

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18 în marea finală, cu piesa „Soarele şi Lunaˮ. Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obţinut locul 3, cu piesa „Hey Mammaˮ.

Related posts

Cursul valutar oficial la 25.08.2022

AlbasatTV, Nisporeni

Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru Alexandr Stoianoglo

Albasat

Oamenii preferă să se împrumute de la bănci pe termene de la doi până la cinci ani

Albasat

Leave a Comment