ALBASAT
Actualitate Diverse Nisporeni Societate

Rețeaua de iluminat public din Ciorești a fost conectată la furnizorul de energie

Un alt proiect de dezvoltare locală din cadrul Programului național „Satul European” este aproape finalizat. Este vorba de Extinderea serviciilor locale de bază pentru populația comunei Ciorești, raionul Nisporeni. Mai exact, este vorba de extinderea rețelelor de iluminat public.

Primarul comunei Ciorești, Valeriu Guțu, a anunțat că instalațiile electrice au fost conectate la furnizorul de energie. Potrivit primarului, lucrările de extindere a rețelelor de iluminat public vor continua după sărbătorile pascale.

„După finalizarea tuturor formalităților și procedurilor legale, ieri am semnat contractul de furnizare a energiei electrice cu Premier Energy pentru gestionarea instalațiilor și rețelelor de iluminat public stradal, corpurilor de iluminat de la 3 PT (puncte de transformare) modernizate prin proiectul câștigat de primăria comunei Ciorești în cadrul Programului Satul European. Astăzi (n.r. – 14 aprilie 2023) instalațiile, rețelele electrice, au fost conectate la rețeaua de distribuție a Premier Energy. Din această seară serviciul de iluminat public va fi prestat aproape pe toate străzile s. Ciorești. Pe străzile unde nu am reușit să extindem rețelele de iluminat public lucrările vor continua după Sfintele Sărbători de Paște”, a anunțat primarul Valeriu Guțu.

Related posts

În Belarus a avut loc cel mai mare miting al opoziției din ultimii ani, cu o săptămână înaintea alegerilor

Albasat

Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Ligii Europa

AlbasatTV, Nisporeni

UE interzice Sputnik și Russia Today. Von der Leyen: Vom stopa mașinăria de dezinformare a Rusiei

Albasat

Leave a Comment