ALBASAT
Societate

Săptămâna aceasta Parlamentul nu se întrunește. Deputat: E reprobabil ceea ce se întâmplă

Vicepreședintele Parlamentului, deputatul Alexandru Slusari, spune că a aflat cu uimire că săptămâna curentă nu vor avea loc ședințe plenare. Deputatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr afirmă că „este reprobabil ceea ce se întâmplă”. Or, săptămâna aceasta urma să fie dezbătute proiecte de legi foarte importante și mult așteptate – pentru medici, agricultori, producătorii autohtoni, transmite IPN.

„Săptămâna curentă nu vom avea ședințele plenare ale Parlamentului. Chipurile la solicitarea mai multor deputați. Nu am văzut sondajul în rândul deputaților și nu sunt sigur că majoritatea aleșilor poporului nu vor să muncească”, menționează parlamentarul într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui Alexandru Slusari, în această săptămână urma să fie audiat ministrul apărării „în legătură cu această decizia mai mult decât nereușită privind participarea ostașilor moldoveni la parada de la Moscova”. Platforma DA planifica să propună votarea în plen pentru crearea „comisiei parlamentare de anchetă privind investigarea actelor de corupție și îmbogățirea ilicită a lui Igor Dodon”.

„Se vede că Parlamentul este paralizat de frica lui Dodon. El nu știe ce de făcut și de dragul propriilor interese meschine, blochează activitatea forului suprem legislativ. Iar Biroul permanent al Parlamentului uzurpează puterea, fără să țină cont de poziția majorității deputaților”, menționează Alexandru Slusari.

Related posts

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 22 martie 2021

Albasat

Судьи, виновные в осуждениях ЕСПЧ, возместят нанесенный ущерб

Albasat

O sută de zile de școală la I.P.Gimnaziul Alexandru cel Bun Vărzărești, Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment