ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Șefa SR Nisporeni, către asistenții medicali: Aveți o meserie de mare onoare

Directorul IMSP Spitalul Raional Nisporeni, Nadejda Ulinici, a adresat un mesaj în legătură cu Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, care este celebrată în întreaga lume la 12 mai.

În mesajul său, șefa instituției medicale a remarcat faptul că meseria de asistent medical este de mare onoare și a adresat felicitări asistenților medicali din cadrul spitalului raional.

„Cu prilejul acestei sărbători din numele administrației Spitalului Raional Nisporeni venim cu cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor asistenților medicali. Suntem conștienți de faptul că asistentul medical reprezintă un pilon de bază în sistem și un partener de neînlocuit al medicului în realizarea actului medical. Dvs. dragi asistenți medicali sunteți încurajarea și alinarea întregului sistem de sănătate. Aveți o meserie de mare onoare care implică multiple responsabilități, răbdare, forță și empatie pentru pacienți. Vă mulțumesc pentru grija și curajul de care dați dovadă zi de zi. Să aveți parte și în continuare de succese și realizări remarcabile”, a transmis Nadejda Ulinici.

Anual, în data de 12 mai, este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. Această dată marchează și ziua de naștere a asistentei medicale, Florence Nightingale, ceea care a pus bazele moderne ale asistenței medicale.

Related posts

Maia Sandu se bucură de cea mai mare încredere în rândul populației, sondaj

AlbasatTV, Nisporeni

Un lot de vaccin Sputnik V este așteptat la Chișinău

Albasat

Fost medic, reținut pentru că a comandat asasinarea asociatului într-o clinică

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment