Nisporeni Societate

Situaţia cu privire la COVID-19 în Spitalul Raional Nisporeni: opt pacienţi se află acum internaţi

În Spitalul Raional Nisporeni se află la ora actuală opt pacienţi internaţi, dintre care 4 sunt confirmaţi cu coronavirus, iar ceilalţi 4 sunt suspecţi la infecţie.Totodată, în ultimele zile alte două persoane s-au tratat şi au fost externate.

LIDIA CRĂCIUN, DIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL NISPORENI:  „În total, la ziua de astăzi avem internaţi 8 pacienţi, 4 confirmaţi, 4 suspecţi, care au fost internaţi, ieri, după masă şi astăzi. S-au prelevat probele de la aceştia suspecţi, sunt transmise la laboratorul virusulogic şi aşteptăm spre seară să vină rezultatele testelor. Avem doi pacienţi externaţi în perioada aceasta.  Situaţia este sub control.”

Dintre cele 4 persoane confirmate cu COVID-19, două sunt din raionul Călăraşi, iar celelalte două sunt din raionul Nisporeni, inclusiv un bărbat din satul Isăicani care a  fost diagnosticat cu coronavirus în data de 24 aprilie.

 LIDIA CRĂCIUN DIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL NISPORENI: „Cei suspecţi avem doi din Călăraşi şi doi din Nisporeni. Unul e din Călimăneşti şi unul e din Nisporeni.  Cu COVID confirmat avem tot doi de la Nisporeni şi doi din Călăraşi.  Ne numărăm în continuare printre raioanele unde situaţia epidemiologică este relativ bună.”

Precizăm că până în prezent, în raionul Nisporeni au fost înregistrate 9 cazuri de noul tip de coronavirus, dintre care 5 au fost deja recuperate.  Totodată, 958 de persoane se află sub supraveghere medicală.

Related posts

Un tablou de Cezara Kolesnik este scos la licitație pentru a ajuta o copilă cu hipoacuzie

Albasat

CEC a constituit circumscripțiile electorale pentru alegerile din 6 septembrie

Albasat

Românilor din Moldova li se recomandă votul prin corespondență la alegerile parlamentare din România

Albasat

Leave a Comment