ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Șofer, prins de inspectorii de mediu din Nisporeni în timp ce transporta ilegal masă lemnoasă

Inspectorii de mediu din Nisporeni au desfășurat, în perioada de 25-26 septembrie, o operațiune de verificare și control pentru a asigura corectitudinea transportului și comercializării masei lemnoase. Această inițiativă a avut ca scop protejarea mediului înconjurător și prevenirea activităților ilegale din industria lemnului.

Rezultatele acestei acțiuni au fost supuse verificării șapte unități de transport. Una dintre aceste unități transporta masă lemnoasă fără actele legale de livrare și fără documentația corespunzătoare de evidență contabilă. Inspectorii de mediu au întocmit un proces-verbal în conformitate cu prevederile Codului Contravențional.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului reiterează că, aceste acțiuni de control este parte a eforturilor constante ale autorităților pentru a asigura respectarea legislației în ceea ce privește exploatarea și comercializarea lemnului. Aceste măsuri au un scop dublu: protejarea resurselor naturale și menținerea echilibrului ecologic în regiune, precum și prevenirea evaziunii fiscale și a practicilor comerciale neloiale.

Related posts

Trei spitale de copii au fost dotate cu utilaje cu sprijinul Guvernului German

AlbasatTV, Nisporeni

COVID-19 Nisporeni: Două cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore

Albasat

Прокуроры обжалуют приговор, вынесенный за убийство в Молдове украинского экс-депутата

Albasat

Leave a Comment