ALBASAT
Actualitate Diverse Societate

Soros Moldova a donat Poliției Naționale calculatoare și imprimante noi

Fundația Soros Moldova a donat Poliției Naționale 135 de calculatoare și peste 50 de imprimante. Tehnica nouă va fi transmisă în subdiviziunile din toată țara, transmite IPN.

„Împreună cu echipa pe care o reprezint, apreciem implicarea și suportul Dumneavoastră generos, acordat pe parcursul conlucrării noastre. Grație echipamentului tehnic donat, vom putea eficientiza activitatea noastră și, respectiv, serviciile prestate cetățenilor. Vă mulțumesc pentru susținerea oferită care este extrem de importantă pentru noi, de fiecare dată ne convingem că sunteți parteneri de încredere”, a menționat șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu.

Directorul executiv al Fundației Soros Moldova, Petru Culeac, a declarat că în cadrul parteneriatului cu Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției, au fost susținute autoritățile în procesul de promovare a unor reforme esențiale pentru instituțiile de asigurare a securității cetățenilor. „Mă bucur că am reușit să susținem autoritățile în acest proces, am oferit suport la elaborarea cadrului de politici sectoriale, bazate pe cele mai bune standarde ale democrațiilor dezvoltate, dar și așteptările angajaților și societății noastre”, a spus  Petru Culeac.

Inspectoratul General al Poliției menționează că Fundația Soros Moldova de mai mulți ani susține reforma Poliției și a sistemului afacerilor interne prin transferul cunoștințelor și expertizei din străinătate, dar și suport tehnic pentru dezvoltarea serviciilor polițienești calitative și conforme standardelor internaționale pentru drepturile omului, dar și obligațiunilor asumate în procesul de implementare a acordului de asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană în rezultatul obținerii statutului de țară candidată.

Related posts

Lista medicamentelor compensate a fost extinsă

Albasat

Телевидение и Интернет являются наиболее важными и надежными источниками информации, опрос

Albasat

Președintele României: În aceste vremuri foarte complicate o să acționăm împreună

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment