ALBASAT
Nisporeni Societate

Stadionul din Nisporeni va găzdui finala Cupei Moldovei la fotbal feminin

Complexul Sportiv din Nisporeni continuă să găzduiască marele finale din fotbalul moldovenesc. Un meci major este programat pentru data de 4 iunie 2022. Este vorba de finala Cupei Moldovei la fotbal feminin, ediția 2021-2022.

Meciul se va juca între Agarista CSF Anenii Noi și Noroc Nimoreni, pe stadionul din Nisporeni, sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

În semifinalele competiției, Agarista CSF Anenii Noi a trecut în dubla manșă de FC Belceanka, scor general 9-0, în timp ce CS Noroc s-a impus în fața formației Real Succes, scor general 5-1. Echipele se vor întâlni pentru a treia oară în finala Cupei Moldovei la fotbal feminin.

Intrarea la meciul de sâmbătă va fi liberă.

În context, amintim că în data de 21 mai curent Stadionul din Nisporeni a fost, în premieră, gazda unui eveniment fotbalistic major. Este vorba despre finala Cupei Moldovei Moldtelecom, între Sfîntul Gheorghe Suruceni – Sheriff Tiraspol. În finala disputată la Nisporeni, echipa din Tiraspol s-a impus în fața echipei Sfîntul Gheorghe Suruceni și și-a trecut în palmares Cupa țării.

Related posts

UNICEF a livrat echipamente de protecție lucrătorilor din prima linie

Albasat

Представители HoReCa требуют открытия заведений общепита и отставки главы НАОЗ Николая Фуртунэ

Albasat

Jumătate din respondenții unui sondaj nu cunosc data alegerilor prezidențiale

Albasat

Leave a Comment