Portal de știri
Fără categorie

Suspectul în săvârșirea omorului de la Botanica, identificat

Principalul suspect în săvârșirea omorului unei femei de 32 de ani, găsită săptămâna trecută pe o stradă din sectorul Botanica, pe bancheta unui automobil, a fost identificat și dat în căutare, iar imediat ce va fi găsit va fi deferit justiției. Anunțul a fost făcut de către ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase, în cadrul unui briefing de presă, duminică, 14 iulie, transmite IPN.

Potrivit ministrului, operațiunea de identificare a suspectului a fost complicată, având în vedere unele probleme ce țin de cadrul normativ din țară, care îngreunează munca polițiștilor. Dânsul mai spune că operațiunea, care a durat trei zile, a fost complicată „ pentru că unii indivizi care încă mai poartă uniforma de polițist au scurs informații, inclusiv false, către presa fostului regim”, a declarat ministrul.

Potrivit poliției, suspectul este un bărbat de 40 de ani care a fost anterior judecat în Federația Rusă pentru omor, dar și în Republica Moldova pentru săvârșirea jafurilor. Polițiștii spun că femeia și bănuitul nu se cunoșteau, iar crima a fost săvârșită cu scopul jafului.

Potrivit șefului Direcției combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații, Igor Zglăvuță, crima nu a fost săvârșită de un grup criminal, ci de o singură persoană, în alt loc decât cel în care a fost găsită victima. Totodată, cadavrul femeii nu a fost dezmembrat așa cum s-a vehiculat în mass-media, victima fiind strangulată, fără a avea alte vătămări corporale grave, cu excepția unui semn care ar demonstra că victima a opus rezistență.

Șeful Direcției generale urmărire penală, Grigore Moga, a menționat că a fost inițiată urmărirea penală pe faptul omorului intenționat a unei persoane, săvârșit cu premeditare și din interes material.

Femeia de 32 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită fără suflare, cu urme de moarte violentă, pe bancheta din spate a furgonetei care îi aparținea. Mașina a fost găsită parcată pe o stradă din sectorul Botanica.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

https://www.facebook.com/albasat.nisporeni/

https://vk.com/id524319409

https://ok.ru/profile/564484387545

https://twitter.com/AlbasatL/

https://www.instagram.com/albasatdigitaltv/

Related posts

Producătorii locali de medicamente vor putea importa materii prime printr-o procedură simplificată

AlbasatTV, Nisporeni

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat o campanie de prevenire a incendiilor și a riscului de intoxicație cu monoxid de carbon

AlbasatTV, Nisporeni

La USM va fi lansat un proiect-pilot de îngrijire a copiilor de 0-3 ani

AlbasatTV, Nisporeni

Centrul raional de tineret Nisporeni a fost accesibilizat pentru persoanele cu dizabilități

AlbasatTV, Nisporeni

„Arta cămășii cu altiță” a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO

AlbasatTV, Nisporeni

Legislația în domeniul recuperării bunurilor infracționale trebuie îmbunătățită

AlbasatTV, Nisporeni

Nisporeni simte românește! Cum a fost marcată Ziua națională a României și Marea Unire

AlbasatTV, Nisporeni

Parlamentul i-a acordat imunitate avocatului poporului

AlbasatTV, Nisporeni

Încă 60 de zile de stare de urgență

AlbasatTV, Nisporeni

Codul Electoral a fost modificat

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment