ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Tentativă de omor la funeraliile din Nisporeni: bărbat reținut

În urma unor măsuri investigativ-operative riguroase, polițiștii Inspectoratului de Poliție din Nisporeni au reușit să rețină un bărbat în vârstă de 42 de ani, locuitor al raionului Telenești, într-un caz tulburător care a avut loc la data de 26 octombrie.

Incidentul a avut loc într-o localitate din raionul Nisporeni, în timpul funeraliilor mamei concubinei bărbatului. Sub influența evidentă a alcoolului, acesta a declanșat un act de agresiune asupra concubinei sale, folosind un cuțit și provocându-i o plagă în regiunea gâtului.

În momentul în care femeia a opus rezistență, cumnatul acesteia, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a încercat să calmeze situația. Cu toate acestea, agresorul a ripostat și l-a înjunghiat pe cumnatul său în regiunea abdominală, folosind un obiect ascuțit.

După actul violent, agresorul a părăsit locul faptei cu un autoturism de model VW Golf, dispărând într-o direcție necunoscută. Victimele au fost imediat transportate la spitalul raional din Nisporeni pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

În acest context, poliția a inițiat două cauze penale pentru „tentative de omor” în legătură cu evenimentele tragice. Trebuie menționat că bărbatul reținut anterior a fost condamnat pentru infracțiuni de jaf și furt, comise în municipiul Chișinău și raionul Telenești. Situația pune în lumină importanța gestionării comportamentului violent și a consumului de alcool în situații de stres și emoții ridicate, subliniind necesitatea unei reacții prompte din partea autorităților.

Related posts

Cursul valutar oficial la 11.05.2020

Albasat

Un spital din Thailanda oferă viziere nou-născuţilor pentru a-i proteja de coronavirus

Albasat

Cursul valutar oficial la 18.08.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment