Portal de știri
Societate

Tiraspolul nu renunță la codul de alertă de securitate

Administrația de la Tiraspol nu renunță la codul galben de alertă de securitate din regiune. Acesta a fost prelungit din nou până în luna octombrie, transmite IPN.

Potrivit unui ordin semnat de liderul de la Tiraspol, alerta din regiunea transnistreană se prelungește până pe 6 octombrie.

La sfârșitul lunii aprilie, autoritățile din stânga Nistrului instituise cod roșu de alertă după o serie de explozii care au avut loc în regiune. Peste o lună, gradul de alertă a fost coborât la galben, fiind prelungit ulterior.

Printre măsurile dispuse figurează obligarea înregistrării cetățenilor la deplasarea prin așa-numitele puncte de trecere ale Tiraspolului, sporirea controlului detaliat și cu mijloace tehnice speciale a mijloacelor de transport ce intră sau ies din regiune, inclusiv a celor aflate în gările și stațiile feroviare din stânga Nistrului și municipiul Bender.

Related posts

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, începând cu 12 octombrie 2020

Albasat

Moldovei i-au fost alocate 100 620 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech prin platforma COVAX

Albasat

Elevii din familiile cu nivel socio-economic scăzut se confruntă cu excluziune digitală

Albasat

Leave a Comment