ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Traficul rutier din Nisporeni, supravegheat cu rigurozitate de echipajele de poliție

Într-un efort constant de a asigura siguranța rutieră și de a reduce riscul producerii accidentelor în zonele aglomerate, Poliția Națională a Republicii Moldova a anunțat astăzi măsuri sporite de monitorizare a traficului rutier în orașul Nisporeni. Cu un focus clar pe respectarea regulilor de circulație și prevenirea comportamentului riscant în trafic, echipaje ale Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP) au fost mobilizate pentru a intensifica supravegherea.

2 Filtre de control la intrarea în oraș

Una dintre cele mai semnificative acțiuni desfășurate în cadrul acestei operațiuni de monitorizare a traficului rutier constă în instalarea a două filtre de control la intrarea în orașul Nisporeni. Aceste puncte de control sunt concepute pentru a verifica legalitatea vehiculelor care intră și ies din oraș, având ca scop depistarea eventualelor abateri de la regulile de circulație și de la normele legale în domeniul rutier.

Măsurători de viteză și teste cu echipamente DRAGER

Pe lângă filtrele de control, echipajele de poliție din Nisporeni sunt dotate cu echipamente Drager, dispozitive de măsurare a vitezei care au capacitatea de a detecta depășirea limitelor de viteză. Aceste măsurători de viteză sunt esențiale pentru a preveni accidentele cauzate de conducerea nesăbuită și pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Depistarea abaterilor de la regulamentul circulației rutiere

Echipajele de poliție au și alte activități în plan pentru a depista și sancționa abaterile de la regulamentul circulației rutiere. Acestea pot include verificarea documentelor șoferilor și ale vehiculelor, depistarea șoferilor sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, precum și monitorizarea comportamentului rutier în general.

Un efort pentru siguranța tuturor participanților la trafic

Aceste măsuri sporite de supraveghere și monitorizare a traficului rutier din Nisporeni sunt esențiale pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Poliția Națională îndeamnă toți șoferii să coopereze cu autoritățile și să respecte regulile de circulație, contribuind astfel la reducerea riscului de accidente rutiere și la îmbunătățirea siguranței pe drumurile din Nisporeni și din întreaga țară. Siguranța este o responsabilitate comună, și cu eforturile tuturor, putem face din traficul rutier un mediu mai sigur pentru toți.

Related posts

Cursul valutar oficial la 25.07.2020

Albasat

Футбол возвращается в Молдову

Albasat

Atac armat la Bursa din Pakistan. Cinci oameni au murit. VIDEO

Albasat

Leave a Comment