Fără categorie

Turneu de minifotbal, în memoria lui Tudor Ţărnă

La Nisporeni s-a desfăşurat turneul comemorativ de minifotbal consacrat eroului Tudor Ţărnă, decedat în anul 1992, pentru integritatea şi suveranitatea Republicii Moldova. Turneul se organizează anual la iniţiativa Comisariatului de Poliţie.

 Acest turneu din an în an capătă un conţinut tot mai ferm şi valoros, promovând spiritul civic şi patriotic. Asta o demonstrează numărul echipelor participante, care creşte în fiecare an.

  La 19 mai 1992, pe platoul de luptă din s. Coşniţa, r. Dubăsari a fost rănit mortal Tudor Tarna. În memoria lui, în fiecare an, la Nisporeni se organizează în luna mai un turneu de minifotbal. În conflictul armat de pe Nistru au decedat 4 persoane din Nisporeni.

Leave a Comment

Actualitate

TURNEU DE MINIFOTBAL ÎN MEMORIA LUI TUDOR ŢĂRNĂ

La Nisporeni s-a desfăşurat turneul comemorativ de minifotbal consacrat eroului Tudor Ţărnă, decedat în anul 1992 pentru integritatea şi suveranitatea Republicii Moldova. Acest turneu din an în an capătă un conţinut tot mai ferm şi valoros, promovând spiritul civic şi patriotic. Asta o demonstrează numărul echipelor participante, care creşte în fiecare an. Turneul se organizează anual la iniţiativa Comisariatului de Poliţie.

La turneul din acest an au participat opt, echipe dintre care doua din Romania.

La 19 mai 1992, pe platoul de lupta din s. Cosnita, r. Dubasari a fost ranit mortal Tudor Tarna. În memoria lui, in fiecare an, la Nisporeni se organizeaza in luna mai un turneu de minifotbal. In conflictual armat de pe Nistru au decedat 4 persoane din Nisporeni.

Related posts

Cursul valutar oficial la 07.08.2017

AlbasatTV, Nisporeni

AU SĂRBĂTORIT ZIUA ORAȘULUI

AlbasatTV, Nisporeni

Google va bloca reclamele în browser-ul Chrome începând cu 15 februarie

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment