ALBASAT
Nisporeni Societate

Turneu de Minifotbal în Memoria lui Tudor Ţernă: O Invitație pentru Pasionații de Fotbal la Nisporeni

Pasionații de fotbal sunt așteptați mâine la un eveniment special: Turneul de Minifotbal în memoria lui Tudor Ţernă, Cavaler al Ordinului „Ştefan cel Mare”, care și-a pierdut viața în Războiul pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova. Turneul va avea loc pe stadionul Liceului Teoretic Mircea Eliade din orașul Nisporeni și va reuni echipe ale inspectoratelor de poliție din Republica Moldova și România.

Evenimentul, programat să înceapă la ora 10:00, marchează cea de-a 29-a ediție a turneului între echipele de polițiști (care se va desfășura la 17.06.2023) și cea de-a VI-a ediție a turneului la care participă elevi. În total, 14 echipe de minifotbal din cadrul gimnaziilor din raionul Nisporeni și-au confirmat prezența la competiție.

Echipele participante provin de la următoarele instituții de învățământ: Liceul „Mircea Eliade” din Nisporeni, Gimnaziile „Ştefan cel Mare” și „Mihai Eminescu” din Nisporeni, precum și Gimnaziile din satele Vărzărești, Șendreni, Iurceni, Cristești, Șișcani, Ciutești, Seliște, Milești, Bărboieni, Soltănești și Grozești.

Turneul de Minifotbal în memoria lui Tudor Ţernă este un prilej de a onora sacrificiul celor căzuți pentru apărarea țării și de a promova sportul și fair-play-ul între tineri. De asemenea, este o oportunitate excelentă pentru tinerii pasionați de fotbal să își demonstreze talentul și să se bucure de spiritul competiției alături de colegii lor.

Inspectoratul de Poliţie Nisporeni că invită să vă alăturați acestui eveniment plin de emoție și entuziasm, să încurajați echipele participante și să vă bucurați de minunatele momente pe care le oferă sportul rege. Mâine sunteți așteptați cu drag, la ora 10:00, pe stadionul Liceului Teoretic Mircea Eliade din Nisporeni!

Related posts

Cristina Lesnic a solicitat asigurarea liberei circulații pe ambele maluri ale Nistrului

Albasat

Doctor habilitat în științe medicale, decedat în urma complicațiilor post COVID-19

Albasat

Azi e ultima zi de depunere a actelor pentru anticipate

Albasat

Leave a Comment