ALBASAT
Nisporeni Societate

Ziua ușilor deschise la Școala Profesională din Nisporeni: mâine e momentul să alegi o profesie!

Școala Profesională din Nisporeni își deschide larg ușile pentru toți doritorii de a învăța și de a-și alege o profesie. Evenimentul „Ziua Ușilor Deschise” va avea loc mâine, începând cu ora 09:00, și oferă oportunitatea tinerilor să se familiarizeze cu diverse meserii și să afle informații despre programele de studiu disponibile.

Dacă ești în căutarea unei cariere interesante și vrei să îți dezvolți abilitățile într-un domeniu care te pasionează, atunci nu rata această ocazie! Iată o listă cu meseriile pe care le poți studia la Școala Profesională din Nisporeni:

  1. Operator pentru Suportul Tehnic la Calculatoare – Acest curs îți oferă cunoștințele necesare pentru a deveni un specialist în rezolvarea problemelor legate de calculatoare și tehnologie informatică. Vei învăța să instalezi și să configurezi software, să diagnosticezi și să repari probleme hardware și să oferi suport tehnic clienților.
  2. Bucătar-Chelner – Dacă ești pasionat de gastronomie și servicii excelente, acest curs este perfect pentru tine. Vei învăța să prepari diverse feluri de mâncare, să servești clienții și să te ocupi de igiena și ordinea în bucătărie și local.
  3. Cusător Industria Vestimentară – Acest curs îți va dezvolta abilitățile în domeniul industriei vestimentare, oferindu-ți cunoștințele necesare pentru a lucra în producția de haine și accesorii. Vei învăța să lucrezi cu diferite materiale și să utilizezi echipamentele specifice acestei meserii.
  4. Viticultor-Vinificator, Pomicultor – Dacă ești interesat de agricultură și vrei să te specializezi în cultivarea viței de vie și pomi fructiferi, acest curs este ideal pentru tine. Vei învăța despre întreținerea și recoltarea plantelor, procesul de vinificare și tehnicile de pomicultură.
  5. Tractorist-Mașinist în producția agricolă – Acest curs îți va oferi competențele necesare pentru a lucra în domeniul agricol, operând diverse mașini și utilaje specifice. Cei care aleg această meserie trebuie să aibă cunoștințe solide în domeniul mecanicii, hidraulicii și electricității, precum și abilități de comunicare și lucru în echipă.
  6. Cultivator-procesator a culturilor bacifere – Această profesie implică cultivarea și procesarea plantelor care produc fructe mici, cum ar fi căpșunile, zmeura, coacăza și afinul. Cultivatorul-procesator are responsabilitatea de a întreține și îngriji cultura, de a asigura condiții optime pentru creșterea și dezvoltarea plantelor, precum și de a recolta și procesa fructele în vederea comercializării.

Nu rata oportunitatea de a-ți descoperi pasiunea și de a construi un viitor strălucit într-o meserie care te va împlini! Mâine, la Ziua Ușilor Deschise la Școala Profesională din Nisporeni, vei avea șansa să afli mai multe despre aceste profesii și multe altele. Profesorii și elevii vor fi pregătiți să răspundă la întrebările tale și să îți ofere informații despre programele de studiu, facilitățile școlii și posibilitățile de angajare după absolvire.

Acest eveniment este un moment decisiv pentru mulți tineri care doresc să-și înceapă cariera într-un domeniu care le place și care le oferă perspective de dezvoltare profesională și personală. Vino mâine la Școala Profesională din Nisporeni și ia parte la Ziua Ușilor Deschise pentru a explora toate posibilitățile și a face primul pas spre o carieră de succes.

Related posts

UE a plafonat preţul petrolului livrat de Rusia la 60 de dolari barilul. Cum se aplică sancțiunea

AlbasatTV, Nisporeni

Oamenii preferă să se împrumute de la bănci pe termene de la doi până la cinci ani

Albasat

„Trebuie să muncesc”. Vaccinarea a crescut în Italia, după ce certificatul verde a devenit obligatoriu pentru toți angajații

Albasat

Leave a Comment