Emisiune Nisporeni

UE//Cea mai energo-eficientă clădire publică din Moldova, construită din banii UE. Emisiune TV

Proiectată de experți germani, grădinița „Doremicii”, din orașul Călărași deține titlul de cea mai energo-eficientă instituție publică din țară. Mai mult, primarul orașului afirmă că așa tip de clădire nu există nici măcar în România sau în țările CSI. Grădiniţa a fost proiectată şi construită după standarde germane de eficienţă energetică, cu susţinerea financiară şi asistenţa tehnică din partea Germaniei.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Related posts

Consilierii locali din Nisporeni şi angajaţii Primăriei au făcut testele la COVID-19

Albasat

Unităţile comerciale şi piaţa din Nisporeni, inspectate de către autorităţi. Cum sunt respectate măsurile de prevenire a infecţiei COVID-19

Albasat

Niciun caz de tortură în raionul Nisporeni. Chiar şi aşa, Inspectoratul de Poliţie Nisporeni şi procuratura Raionului s-au alăturat unei campanii

Albasat

Leave a Comment