Nisporeni Societate

Un autocar s-a răsturnat într-un șanț, în apropiere de satul Bolțun

Un autocar de pe ruta Italia – Chișinău a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul s-a produs la data de 2 februarie în apropiere de  satul Bolțun, din raionul Nisporeni. În autobuz se aflau 38 de persoane, care s-au ales cu o sperietură zdravănă. Potrivit infomaţiilor preliminare, autocarul a derapat de pe traseu din cauza unor probleme tehnice, însă poliţia urmează să stabilească cu exactitate toate circumstanţele.

 SERGIU MARIAN, OFIŢER PENTRU SISTEMATIZAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE A IP NISPORENI: “La data de 2 februarie 2020, în jurul orelor 16:00, pe traseul Leuşeni-Chişinău M1, a Km  31+300 de metri, s-a produs un accident rutier cu implicarea unui autocar. La faţa locului s–au deplasat membrii grupei operative, în care au stabilit că un şofer cu vârsta de 37 de ani, conducând autocarul pe ruta ocazională Italia-Moldova, în curbă a pierdut controlul volanului, iar în rezultat a nimerit în şanţul de scurgere a apelor. S-a stabilit că în autocar erau 38 de persoane. În rezultatul accidentului rutier nicio persoană nu a avut de pătimit.”

Pasagerii au fost preluaţi de un alt autocar şi şi-au continuat drumul spre destinaţie.

 SERGIU MARIAN, OFIŢER PENTRU SISTEMATIZAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE A IP NISPORENI:  “Urmează a fi examinat mijlocul de transport şi la finalul examinării cazului va fi stabilit dacă acest lucru este din cauza defecţiunilor tehnice sau nu.”

Autocarul care efectua cursa pe ruta Italia – Chişinău aparţine unei firme din România. Şoferul riscă amendă de 1500 de lei cu aplicarea a şase puncte de penalizare.

 

 

 

 

Related posts

Un crocodil de 250 de kilograme este căutat de poliția spaniolă, în fluviul Duero, cu ajutorul dronei

Albasat

16 persoane, puse sub învinuire cu demersuri la arest în dosarul Metalferos

Albasat

Избирательный блок Unirea зарегистрирован Центризбиркомом

Albasat

Leave a Comment