Nisporeni Societate

Un bărbat din Călimănești, Nisporeni, a murit după ce ar fi fost lovit de fulger

Un bărbat din satul Călimănești, raionul Nisporeni, a murit după ce ar fi fost lovit de fulger. Totul s-a întâmplat ieri, 22 iunie 2021.

Solicitată de Albasat, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați ieri, în jurul orei 15:00, precum că la stația de oprire a transportului public din localitatea Călimănești, raionul Nisporeni a fost depistat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 72 ani, din aceeași localitate, vizual fără semne de moarte violentă.

La fața locului s-a deplasat GOUP a IP Nisporeni în deplină componență, care a depistat cadavrul barbatului pe șesul din s. Călimănești, lângă motocultorul care îi aparținea. Din spusele surorei sale, bărbatul locuia de unul singur, iar pe 22 iunie, ora 06:30 s-a dus cu motocultorul de unul singur să efectueze lucrări agricole la terenul său agricol din apropierea satului, iar la ora 15:10 a fost anunțată de către un localnic, că pe șesul din apropierea satului, în urma ploii cu descărcări electrice, a fost depistat cadavrul fratelui său, care posibil a fost lovit de fulger.

Cadavrul a fost îndreptat și transportat la CML Nisporeni pentru a stabili cauza decesului.

Related posts

Serviciile consulare la Milano și Padova au fost suspendate

Albasat

Cod galben de înghețuri

Albasat

227 новых случаев инфицирования COVID-19

Albasat

Leave a Comment