ALBASAT
Societate

Un bărbat din Soroca, înjunghiat mortal

Un bărbat de 52 de ani a fost înjunghiat mortal de amicul său, cu care locuia împreună într-un apartament din orașul Soroca. După ce a comis crima, suspectul s-a dus la un vecin și i-a comunicat despre cele întâmplate.

Contactată de IPN, Svetlana Talpă, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, a declarat că oamenii legii au fost sesizați de către vecinul suspectului, care locuiește cu două etaje mai sus. Acesta a spus că la el a venit vecinul său, care i-a spus că ar fi omorât o persoană în locuința sa.

Cadavrul a fost depistat în antreul apartamentului, cu semne vizibile de moarte violentă. Corpul neînsuflețit a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Potrivit anchetei preliminare, cei doi bărbați, victima și bănuitul, erau prieteni. Aceștia locuiau împreună într-un apartament și deseori consumau băuturi alcoolice. Bărbatul omorât a fost înjunghiat cu un cuțit.

Bănuitul, în vârstă de 45 de ani, a fost reținută pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Pentru omorul unei persoane legislația în vigoare prevede pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani sau chiar detenție pe viață.

Related posts

COVID-19: În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 654 de cazuri noi

Albasat

Cursul valutar oficial la 16.04.2024

AlbasatTV, Nisporeni

Тариф на газ для конечных потребителей может снизиться на 10%

Albasat

Leave a Comment