Sanatate

Un canadian şi-a construit o insulă plutitoare din deșeuri și locuiește acolo singur de 17 ani

Un canadian şi-a construit o insulă plutitoare din obiecte aruncate. De 17 ani el locuieşte de unul singur fără bani. Casa lui are două etaje, are grădină şi găini, dar şi panouri solare.

Canadianul a decis să trăiască de unul singur în mijlocul naturii, fără bani şi fără tehnologie. Nu îşi spune numele real, vrea să fie cunoscut după porecla Shadow. De 17 ani a plecat din oraş şi s-a retras în natură. De unul singur şi-a construit o insulă plutitoare.

Tot ce găseşte în râu aruncat de alte persoane el foloseşte pentru a adăuga la casa lui. Are prieteni şi rude care îl vizitează ocazional şi îl ajută cu diferite materiale. În rest, trăieşte pe cont propriu şi sfidează autorităţile canadiene care au încercat să-l evacueze.

„Bine aţi venit pe insula mea. Eu sunt Shadow iar aceasta este Insula de Nicăieri. A fost construită în mare parte din obiecte fără folos, lucruri care au fost aruncate, care pluteau. Eu le-am salvat şi am construit o insulă cu ele. Încerc să trăiesc fără bani pe cât posibil. Este o mentalitate brută. Banii sunt buni pentru unii oameni, nu sunt buni pentru mine”, povesteşte Shadow, scrie Mediafax.

Canadianul adaugă: „Cel mai bun lucru pe care îl am aici sunt panourile solare. Le-am modificat astfel încât şi când este lumină slabă ca acum ele sunt încărcate, fără probleme. Fiecare structură pe care o vedeţi este în afara reţelelor”.

Related posts

Care e cea mai bună poziție pentru a dormi? Dezbaterea care agită rețelele sociale

Albasat

Адвокат задержан за вымогательство взятки у пьяного водителя, пообещав избавить его от ответственности

Albasat

Andrian Candu: Ce s-a întâmplat azi e o comedie absurdă şi o bătaie de joc de ţară

Albasat