Portal de știri
Societate

Un lot de lemne din România va ajunge săptămâna aceasta în Moldova

Guvernul s-a autosesizat cu privire la faptul că din cauza noroiului nu pot fi luate lemne de la mai multe ocoale silvice și se caută soluții. Totodată, pe ultima sută de metri este semnarea unui contract pentru livrarea lemnului din România. Declarații în acest sens a făcut premierul Natalia Gavrilița în cadrul unei conferințe de presă, transmite IPN.

Șefa executivului a menționat că este examinată situația de la ocoalele silvice, însă nu este clar de ce acestea nu au comunicat problema de la apariția acesteia. Or, la linia verde au parvenit doar nouă apeluri. „Am solicitat informații referitor la ocoalele unde sunt probleme”, a precizat Natalia Gavrilița.

Potrivit ei, autoritățile sunt în discuții cu colegii din România referitor la importul unei anumite cantități de lemne cu finanțarea transportului. Semnarea contractului este pe ultima sută de metri, iar primele lemne urmează să ajungă săptămâna aceasta. Premierul a mai spus că despre cantități, dar și altele vor fi oferite după semnarea contractului cu partea română.

Related posts

India devine a treia țară care înregistrează un milion de infectări cu noul coronavirus – populația săracă este devastată de epidemie

Albasat

Noul director APP își propune să aducă la un alt nivel gestionarea bunurilor statului

AlbasatTV, Nisporeni

Grecia reimpune restricţii, după o creştere semnificativă a cazurilor de coronavirus

Albasat

Leave a Comment