ALBASAT
Societate

Un mort și doi răniți într-un accident produs la Ungheni

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce automobilul în care se afla în calitate de pasager s-a izbit violent într-un copac. Șoferul, dar și un alt pasager, au fost transportați în stare gravă la spital.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, a declarat pentru IPN că accidentul s-a produs pe traseul Ungheni-Bărboieni, la intrarea în localitatea Costuleni. Autoturismul era condus de un bărbat de 29 ani.

Într-un moment, șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat, izbindu-se într-un copac. Impactul a fost fatal pentru unul dintre pasageri. Conducătorul auto și un alt pasager de 27 de ani, care este fratele tânărului decedat, au fost preluați de ambulanță în stare gravă.

Contactat de IPN, directorul Spitalului raional Ungheni, Andrei Alexeev, a declarat că pacienții au fost internați la reanimare, starea lor fiind gravă, dar stabilă. Tinerii sunt conștienți.

Pe marginea acestui caz, poliția a pornit un proces penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport.

Related posts

Reprezentanți ai Biroului relații cu diaspora, în vizită de documentare la Nisporeni și Strășeni

AlbasatTV, Nisporeni

Avia Invest оштрафована более чем на 31 млн. леев за злоупотребление доминирующим положением

Albasat

Demisii în cadrul Primăriei municipiului Chișinău

Albasat

Leave a Comment