Emisiune Nisporeni

Un nou apeduct este construit în centrul municipiului Ungheni, cu suportul oferit de Uniunea Europeană. Emisiune TV

Cu suportul oferit de Uniunea Europeană, în municipiul Ungheni, este construit un nou apeduct. Datorită acestui proiect, peste 24 de mii de oameni se vor bucura de apă potabilă și de calitate la orice oră. Rețeaua are o lungime de peste 1.600 metri. Lucrările de construcție au demarat în luna august şi urmează să fie încheiate până la sfârșitul anului.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Related posts

Accident la ieşirea din satul Vărzăreşti. Un pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale

Albasat

NISPORENI: 5 cazuri noi de COVID-19, depistate în ultimele 24 de ore

Albasat

Meșteșug de pe vremea dacilor – sursă de existență pentru olarul din Ciorești

Albasat

Leave a Comment