Nisporeni

Un nou caz de coronavirus, confirmat la Nisporeni

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat astăzi în raionul Nisporeni. De această dată,  este vorba despre o persoană din oraşul Nisporeni. Astfel, de la începutul pandemiei şi până în prezent, 70 de locuitori ai raionului s-au infectat cu acest virus.

Centrul de Sănătate Publică Ungheni  comunică că din numărul total de cazuri înregistrate în raionul Nisporeni, 60 au fost vindecate, iar 6 cazuri sunt încă active.  Din nefericire, 4 persoane au decedat din cauza complicaţiilor provocate de coronavirusul de tip nou.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunţat astăzi alte 356 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19, ce au fost confirmate în Republica Moldova, dintre care opt în Transnistria. Toate cazurile sunt cu transmitere locală. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 21 798.

Pe parcursul zilei de astăzi au fost procesate 1996 de teste, dintre care primar 1.411, iar repetat 585.

Din numărul total de cazuri, 17 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici-4, asistenți medicali-11, personal auxiliar-2.

Alte 257 de persoane s-au tratat astăzi. În total, 14 856 de oameni s-au tratat de COVID-19.

Related posts

60 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Paştele Blajinilor pe teritoriul raionului Nisporeni. Ce este interzis la cimitire

Albasat

Serviciile medicale, prestate de Spitalul Raional Nisporeni au fost reluate. Cum pot beneficia pacienţii de ajutorul medicilor în această perioadă

Albasat

Situaţia epidemiologică în raionul Nisporeni: 60 de cazuri de COVID-19

Albasat

Leave a Comment