Nisporeni Societate

Un nou caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat în raionul Nisporeni

Un nou caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat astăzi în raionul Nisporeni. Astfel, până acum au fost înregistrate 50 de cazuri de coronavirus, dintre care 23 au fost tratate.   Însă 26 cazuri rămân a fi active.

După repartizarea teritorial-administrativă, cazurile pozitive de infectare au fost depistate în următoarele localități:

  1. Nisporeni – 17 persoane;
  2. Milești – 6 persoane;
  3. Bălăurești, Şendreni, Vărzăreşti câte 3 persoane;
  4. Marinici, Selişte câte 2 persoane;
  5. Soltănești, Valea Trestieni, Isăicani, Călimănești, Şişcani, Drojdieni, Iurceni, Ciutești, Bălănești, Boldurești, Grozești, Ciorești, Bărboieni a câte 1 persoană.

Ministerul Sănătății a anunțat astăzi 364 de cazuri noi de coronavirus în ţara noastră, după procesarea a 1988 de probe colectate de la persoanele suspecte de COVID-19, dintre care 1547 primare și 441 repetate.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 15.078 cazuri, dintre care active sunt 6 183. Dintre cazurile noi, 42 sunt lucrători medicali.
Totodată, Ministerul Sănătății informează că au fost înregistrate și alte 5 cazuri de deces al pacienților diagnosticați cu coronavirus. Astfel, până la ora actuală au decedat  în urma complicaţiilor de  COVID-19 495 de cetățeni moldoveni.

Astăzi, 188 de persoane au fost vindecate. Până în prezent, 8 400 de persoane au fost tratate.

Reprezentanții Ministerului Sănătății au mai precizat că 416 persoane sunt în stare gravă, iar 23 sunt supuși ventilării mecanice.

 

Related posts

Elevii nu vor merge la școală până pe 15 mai

Albasat

Air Moldova: Власть блокирует деятельность компании

Albasat

Ещё одна смерть от COVID-19. Речь идёт о медицинском работнике

Albasat

Leave a Comment