Nisporeni Societate

Un tânăr de 20 ani din Nisporeni a decedat după ce a tamponat cu motocicleta un tractor

Un tânăr motociclist de 20 de ani din raionul Nisporeni a decedat în urma unui accident produs în această după-amiază pe traseul dintre localitățile Bărboieni și Grozești, raionul Nisporeni. Accidentul s-a produs în jurul orei 16:00 între o motocicletă și un tractor.

Șolicitată de Albasat.md, Cristina Vicol, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, ne-a comunicat că, imediat după apelul la 112, la fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că aproximativ la orele 16:10 pe pe traseul G-91 Bărboieni-Grozești r. Nisporeni, un tractor de model Kuboto, cu remorcă, condus de un locuitor al raionului Nisporeni, deplasându-se în mod regulamentar în direcția s. Grozești,a efectuat o manevră de cotitură la stânga pentru a intra pe un drum secundar. În acest moment motocicleta de model Yamaha, condusă de un tânăr de 20 ani, locuitor al r. Nisporeni, care se deplasa în spate în aceiași direcție, a efectuat manevra de depășire, fără a se asigura, lovind roata din spate stânga a tractorului, fiind proiectată sub remorcă.

În urma impactului, tânărul a suferit traumatisme și a fost internat în secția reanimare a spitalului raional Nisporeni. Din nefericire, acesta nu a supraviețuit, iar la ora 18:00 a decedat.

Conducătorul tractorului a fost supus testării alcooscopice cu aparatul Drager rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat. Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Related posts

Платформа DA подала уведомление на имя председателя района Дубэсарь

Albasat

Proiectul de modernizare a Pieței Centrale va fi propus pentru dezbateri publice

Albasat

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată mai mulți paparazzi după ce au fost „hărțuiți” cu drone

Albasat

Leave a Comment