Nisporeni

Un tânăr de 28 ani din Nisporeni a murit după ce a fost bătut și împins de pe un pod

Un tânăr de 28 de ani din orașul Nisporeni a decedat după ce a fost agresat fizic de către alți tineri, în parcul orașului. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui conflict pe rețelele de socializare.

Solicitată de Albasat, Ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, ne-a comunicat că tânărul de 28 de ani se afla în parcul din orașul Nisporeni, în seara zilei de 31 martie, când de el s-a apropiat un tânăr de 19 ani, cu care anterior a avut un conflict pe rețelele de socializare. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar tânărul de 19 ani, cu scopul de a se răzbuna, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față, celuilalt tânăr de 28 de ani, apoi l-a împins, ultimul căzând de pe un podeț cu înălțimea de aproximativ 2 metri.

Victima a fost transportată la spital cu diverse traumatisme. În urma examinării medicale, victima a fost diagnosticată cu traumatism vertebro-modular închis grav, luxația vertebrei C5 și contuzia medulară. Ieri, 5 aprilie, tânărul a decedat în secția de reanimare a Institutului de Medicină Uurgentă Chișinău.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, pentru cauzarea leziunilor corporale grave care au dus la decesul peroanei și huliganism agravant, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Related posts

LIVE: In direct acum la Albasat -o discutie despre investitiile straine in R. Moldova

Albasat

O butelie de gaz a explodat într-o gospodărie din satul Zberoaia. Stăpâna casei a decedat

Albasat

Cresc cazurile de COVID-19 în Nisporeni. Au fost depistate 11 de cazuri noi de coronavirus

Albasat