ALBASAT
Actualitate

(VIDEO/FOTO) DARURI PENTRU COPIII DIN NISPORENI, DE LA ROTARY CLUB

Peste 500 de copii din Nisporeni au simțit apropierea Crăciunului cu multă emoție, dar mai cu seamă cu bucurie și voie bună. Și asta pentru că reprezentanții Clubului Rotary Chișinău au îndeplinit cu succes cea mai grea misiune: aceea de a se transforma în „ajutoarele lui Moș Crăciun” pentru copiii din raionul Nisporeni.

TOMMY FUHRER, REPREZENTANT „ROUND TABLE”: „Suntem o organizație de filantropie și vrem să aducem un folos şi altor persoane. În Germania am numărat 142 000 de cadouri pentru România, Bulgaria, Ucraina şi desigur pentru preferata mea Moldova. Aici, la Nisporeni, noi am adus peste 500 de cadouri.”

ION CRUDU, REPREZENTANT ROTARY CLUB: „Proiectul se desfășoară al cincilea an. Anul acesta este de o proporție mult mai mare decât în anii precedenți, ne-am propus să aducem cadouri la peste 10 000 de copii din întreaga Republică Moldova. Astăzi suntem în oraşul Nisporeni – oraşul meu de baştină. Deocamdată, am văzut în sală peste 500 de copii cărora le aducem cadouri. Este un proiect cu o menire socială şi cu un scop de a ne aminti că în preajma sărbătorilor de iarnă trebuie să fim mai buni şi să ne gândim și la ceilalți de lângă noi, care nu au poate posibilitatea să se bucure în preajma sărbătorilor de iarnă.”

Conținutul unui pachet a cuprins în principal îmbrăcăminte de iarnă, rechizite școlare și produse de igienă, la care se adaugă și mici jucării.

REPREZENTANT „ROUND TABLE”: „Este o onoare şi o plăcere să venim tocmai din Germania pentru a vă aduce bucurie prin aceste cadouri. Toate aceste cadouri au fost făcute de către copiii din Germania de vârsta voastră, pentru fiecare din voi. Suntem foarte încântați când vedem un aşa mare grup de copii şi tineri în aşteptare de cadouri. Vă dorim sărbători fericite şi un nou an fericit.”

 Acțiunea va continua şi anul viitor, când zeci de oameni fără posibilități financiare vor primi ajutoare din partea clubului Rotary.

 

Related posts

Nava de croazieră record, de 5 ori mai mare decât Titanicul, a pornit în prima călătorie

AlbasatTV, Nisporeni

Rată de promovabilitate de 88% la examenul de Bacalaureat în Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Wizz Air revine în Moldova

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment