ALBASAT
Разное

Vuiet de motoare, adrenalină şi senzaţii extreme la campionatul naţional de motocros

Motoare încinse la maximum şi explozie de adrenalină în satul Șendreni, unde a avut loc, ultima   etapă a Campionatului Internațional deschis al R. Moldova la  Motocross. 57 de motociclişti din R. Moldova, România  şi Ungaria  au participat la cursă, unde au avut de înfruntat coborâri abrupte și ascesiuni cu pantă. Sportivii au condus caii pe două roţi pe terenul accidentat, prezentând tutuor spectatorilor un show inedit al motoarelor.

Sportivii au avut de parcurs un traseu de 1,7 km, care a inclus și 12 trambuline. După cum era şi de aşteptat, cel mai bun motociclist din ţară,  Mihai Cociu a avut o prestaţie şi de această dată, de-a dreptul senzaţională. El nu le-a lăsat nicio şansă concurenţilor săi şi a câştigat competiţia la categoria profesioniști.
 MIHAI COCIU CAMPION LA MOTOCROS : “Din an în an, participanţii sunt într-adevăr mai puternici. Dar îmi pare rău că nu au venit toţi sportivii din Ucraina, Rusia, care aveau să aibă concurenţă, dar oricum e la un nivel destul de înalt. Îmi doresc să avem mai multe campionate peste hotare şi să fim mai pregătiţi ca anul acesta.” 
 La competiție au fost participanți din cinci categorii de motocicliști. Cursa rezervată copiilor a fost urmărită cu suspans de toţi cei prezenţi, pentru că au avut de parcurs o distanță de 500 de metri.  
Reprezentantul dinastiei de motociclişti, Nicolas Cociu, s-a clasat pe poziţia a doua la campionat. El fiind şi cel mai mic participant la competiţie. 
 NICOLAS COCIU,  CÂŞTIGĂTOR LOCUL 2: “E foarte interesant, mi-a plăcut traseul, doar că e greu.  Al doilea a fost greu, dar de la al treilea în jos a fost uşor să-i întrec. Am emoţii.”
 Cursa motocicliştilor a fost urmărită cu sufletul la gură de sute de spectatori. Câștigătorii s-au ales cu premii bănești , medalii, diplome și cupe. Campionatul a fost organizat de Clubul sportiv Enduro-cross în parteneriat cu Federaţia de Motociclism din R. Moldova.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:
https://www.facebook.com/albasat.nisporeni/
https://vk.com/id524319409
https://ok.ru/profile/564484387545
https://twitter.com/AlbasatL/
https://www.instagram.com/albasatdigitaltv/
 

 
 
Source: albasat.net

Leave a Comment

Leave a Comment