Portal de știri
Societate

Zbor anulat din cauza unor pasageri care s-au luat la pumni într-un avion Air Moldova

Zbor anulat din cauza unor pasageri care s-au luat la pumni într-un avion Air Moldova. Aeronava urma să zboare din Chișinău la Tel Aviv, Israel, duminică seara, la 21.40, dar căpitanul a decis să nu decoleze, transmite IPN.

După procedura de îmbarcare la bordul aeronavei, un grup de pasageri a provocat altercații și a pus în pericol siguranța zborului, pasagerilor și a echipajului, a anunțat compania Air Moldova într-o postare pe o rețea de socializare.

Potrivit companiei, comandantul aeronavei a luat decizia de a nu decola în condițiile în care nu sunt respectate normele de securitate. Pasagerii care au avut de suferit și au pierdut zborul din cauza acestui incident au rămas să ia următorul zbor disponibil.

Și Poliția de Frontieră a emis un comunicat de presă în care precizează că patru pasageri, cetățeni ai Statului Israel, ar fi devenit agresivi și ar fi pornit o ceartă la bordul aeronavei. A fost solicitată interventia polițiștilor de frontieră pentru stabilirea ordinii publice și asigurarea debarcării pasagerilor în siguranță, dar și returnarea în zona de sosiri a Aeroportului Internațional Chișinău.

Related posts

Rutele de microbuz 103 şi 121 își schimbă itinerarul și stațiile terminus

Albasat

Un bărbat de 65 de ani a decedat într-un incendiu

AlbasatTV, Nisporeni

Comisia Europeană propune 31 de miliarde de euro sprijin pentru companii private afectate de pandemie

Albasat

Leave a Comment