ALBASAT
Actualitate Societate

Zboruri în Grecia cu Aegean Airlines, din noiembrie

Aegean Airlines lansează cursa Atena – Chișinău, din noiembrie. Compania va opera două zboruri pe săptămână. Subiectul a fost discutat de șefa statului, Maia Sandu, cu autoritățile elene în cadrul vizitei la Atena, transmite IPN. „Vom putea călători mai ușor pentru turism sau afaceri, iar moldovenii stabiliți în Republica Elenă vor putea călători mai des acasă să-și revadă familiile”, a spus președinta, citată într-un comunicat de presă.

Șefa statului a mai subliniat că relațiile între ambele țări sunt foarte bune și a anunțat că, în curând, va fi deschisă o ambasadă a Greciei la Chișinău. Se asemene, statele vor semna Acordul de recunoaștere reciprocă a permiselor de conducere.

Maia Sandu a declarat că Moldova are deja un contract-cadru cu operatorul de gaze din Grecia, DEPA, privind achiziționarea gazului natural, fapt ce o ajută să diversifice sursele de energie și să sporească securitatea energetică a țării. „Vom continua să aprofundăm relațiile moldo-grecești, dar și cu alte țări europene în beneficiul cetățenilor noștri”, a declarat Maia Sandu.

Related posts

În prima jumătate a anului, traficul aerian de pasageri a scăzut cu 62%

Albasat

(VIDEO/FOTO) SIMULARE DE CUTREMUR, ÎN NISPORENI

Списки с подписями в поддержку Майи Санду представлены в ЦИК

Albasat

Leave a Comment