Portal de știri
Nisporeni Societate

Zilele Filmului Românesc la Nisporeni au început ieri, la Casa Națională

Zilele Filmului Românesc la Nisporeni au început ieri, sâmbătă, 22 octombrie, la Casa Națională. Evenimentul a fost moderat de către Arcadie Plăcintă, producător la SYMBOL MEDIA și colaborator al ZFR.

Prima proiecție a fost filmul pentru copii „Străjerii Deltei” (2021), un film de aventuri realizat de Liviu Mărghidan, la care au venit mulți spectatori mici, foarte curioși.

Copiii au fost provocați să spună ce au înțeles din film, iar răspunsurile au fost foarte interesante. Micii cinefili au spus că le-a plăcut filmul, aceștia au înțeles cum să lupte cu braconierii și că, dacă suntem uniți, facem lucruri frumoase împreună.

Cele mai ingenioase răspunsuri au fost premiate cu câte o geantă cu logo-ul evenimentului.

Tot ieri a fost proiectat și filmul “Marocco” (2021), regizat de Emanuel Pârvu.

Astăzi, cinefilii de la Nisporeni vor avea ocazia de a viziona “Senatorul melcilor” (1995, regia Mircea Daneliuc), dar și “Crai nou” (2021), regizat de Alina Grigore. Nisporenenii sunt așteptați cu drag la Casa Națională din oraș. Intrarea este liberă.

Related posts

Măsuri mai aspre de prevenire a infecției cu COVID-19, adoptate de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică Raionul Nisporeni

Albasat

NISPORENI: 4 cazuri noi de COVID-19, depistate în ultimele 24 de ore

Albasat

В коммуне Фештелица будет оборудован парк с фотоэлектрическими панелями

Albasat

Leave a Comment