ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

“Ziua Elevului – 2023” la Gimnaziul Alexandru cel Bun Vărzărești

Pe data de 17 noiembrie, s-a desfășurat o activitate extrașcolară specială la Gimnaziul Alexandru cel Bun Vărzărești, numită “Ziua Elevului – 2023″. Scopul acestei activități a fost să evidențieze importanța educației în dezvoltarea copiilor și să sublinieze rolul acesteia în formarea lor ca cetățeni activi într-o societate mereu schimbătoare.

Participanți:

La aceast eveniment au participat cadre didactice din instituție, care au format un grup dedicat și motivat pentru promovarea și implementarea principiilor educaționale printre elevii școlii.

Grupul țintă:

Elevii din clasele I-IX au reprezentat comunitatea școlară ce a beneficiat de această inițiativă. Prin implicarea lor activă în aceast eveniment, ei au avut ocazia sa înţeleagã şi sã aprecieze importanta educaței în dezvoltarea personalității lor și, implicit, contributia lor la imbunatatirea calitatii vietii.

Aceast eveniment a adus un suflu nou în cadrul şcolii şi a subliniat faptul că educaţia nu este doar un proces formal, ci o experienţă şi o implicare constantă în construirea viitorului.

Astfel de activități extrașcolare sunt esențiale pentru conturarea unui mediu educațional complet, care să dezvolte nu doar competențe științifice, ci și valori umane și sociale.

Related posts

2834 cazuri de COVID-19, raportate în ultimele 24 de ore

Albasat

Aureliu Ciocoi: Banii pentru anticipate vor fi alocați în tranșe

Albasat

Vineri, 2 octombrie, începe campania electorală

Albasat

Leave a Comment