Casa Societate

A apărut Instagramul bogaților, unde plătești lunar 500 de euro ca să te lauzi cu luxul în care trăiești. Ce primești în schimb

Elita planetei are acum la dispoziție o nouă aplicație unde să-și etaleze stilul de viață luxos și extravagant. Instagram se adresează tuturor, dar TCHIIN este locul ideal pentru puștii bogați și răsfățați care vor să-și prezinte yacht-urile, vacanțele exotice sau super mașinile.

Aplicația premium pentru bogați. Taxa de membru, 500 de euro

Aplicația premium TCHIIN a fost creată în luna aprilie, iar astăzi numără circa 8.000 de membri aleși ”pe sprânceană”. Printre aceștia, câteva staruri ale fotbalului, precum brazilianul Dani Alves sau francezul Tiemoue Bakayoko.

Fiecare membru plătește o taxă lunară de 450 de lire (circa 500 de euro). În acești bani este inclus un serviciu non-stop de majordom, care se ocupă de absolut toate ”capriciile” utilizatorilor.

Astfel, prin intermediul TCHIIN poți închiria avioane private sau mașini Lamborghini, rezerva mese la restaurante cu stele Michelin sau apartamente în hoteluri de cinci stele.

De asemenea, femeile pot să-și găsească ușor genți rare și, evident, foarte scumpe, în valoare de zeci de mii de euro.

”TCHIIN înseamnă exclusivism, este un stil de viață!”

Creatorii aplicației își aleg membrii cu atenție. Totuși, cei care nu sunt înscriși pe TCHIIN au posibilitatea să vizualizeze gratuit postări și fotografii de pe rețea.

Aplicația a fost gândită de Lucien Ndabagera (25 de ani), un om de afaceri stabilit în Monaco, alături de Peter Kianicka (37 de ani) și Filip Volarik (20 de ani). Potrivit celor trei, ei plănuiau de mult o ”un teren de joacă pentru super bogați”.

”Viziunea noastră a fost să avem 10.000 de membri premium și milioane de fani din toată lumea. TCHIIN înseamnă exclusivism. Este un stil de viață.

Era o lipsă pe piață în ceea ce privește aplicațiile pentru bogați și noi am acționat. Acum avem deja clienți faimoși”, a explicat Lucien.

Related posts

Eroare de 1,5 miliarde de lire sterline în finanțele publice din Marea Britanie

Albasat

Donație de laptopuri pentru școli, din partea Ambasadei Chinei

Albasat

Motivul pentru care să consumi kiwi: beneficii pentru digestie, vedere şi tulburări de somn

Albasat

Leave a Comment