ALBASAT
Nisporeni Societate

Accident la ieşirea din satul Vărzăreşti. Un pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident la ieşirea din satul Vărzăreşti, raionul Nisporeni. Impactul rutier s-a produs la data de 5 martie, în jurul orei 10:50, după ce șoferul care conducea un automobil de model Toyota nu i-ar fi oferit prioritate  coducătorului Peugeot. În rezultatul ciocnirii dintre autoturisme, pasagerul care se afla în primul automobil a fost transportat cu un echipaj medical la spitalul raional Nisporeni.

SERGIU MARIAN, OFIŢER PENTRU SISTEMATIZAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE: “La data de 5 martie, în jurul orelor 10:50, pe traseul R 10, un drum naţional care face legătura de traseul R 25-M1, la ieşirea din satul Vărzăreşti s-a produs un accident rutier, în rezultatul căruia o persoană a fost tansportată la Spitalul raional Nisporeni pentru îngrijiri medicale. Ajunşi la faţa locului gupul de reacţionare operativă a constatat faptul că conducătorul auto al mijlocului de transport Toyota cu vârsta de 42 de ani, ieşind de pe un drum secundar nu a cedat trecerea automobilului Peugeot Boxer, condus de o persoană de gen masculin cu vârsta de 37 de ani. În rezultat cele două mijloace de transport s-au ciocnit.”

Potrivit poliţiei ambii şoferi nu erau în stare de ebrietate.

SERGIU MARIAN, OFIŢER PENTRU SISTEMATIZAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE:  “Ambii conducători fiind supuşi testului alcooscopic a avut rezultatul de 0. Deja cazul este investigat de poliţie pentru a fi stabilite toate circumstanţele producerii accidentului rutier şi stabilirea vinovăţiei conducătorului auto.  În baza gravităţii leziunilor corporale de a fi stabilită sancţiunea pe care o va suporta conducătorul vinovat.”

Pasagerul în vârstă de 60 de ani a primit îngrijirile medicale necesare şi nu a fost spitalizat.

Inspectoratul de Poliție Nisporeni investighează cazul pentru a stabili cine se face vinovat de comiterea accidentului.

 

 

 

 

 

 

Related posts

PLDM: Poziția PAS este pripită, regretabilă și lipsită de viziune politică

Albasat

Marko Șevenko: Ucraina trebuie să revină la frontierele sale din 1991

AlbasatTV, Nisporeni

Noi membri CEC – gata pentru a fi numiți. Stamate: vor fi imparțiali

Albasat

Leave a Comment