ALBASAT
Actualitate Societate

Accident rutier cu implicarea unui autobuz municipal

Un autobuz al Parcului Urban de Autobuze, de pe ruta nr. 37 , a fost implicat într-un accident rutier pe Calea Orheiului, lângă Arena Chișinău. Victime nu sunt înregistrate.


Natalia Stati, ofițer de presă la Direcția de poliție a municipiului Chișinău, a precizat pentru IPN că informația despre producerea accidentului a parvenit la ora 13.36. Poliția nu s-a deplasat la fața locului. Șoferii unităților de transport urmează să se prezinte personal la sediul poliției pentru fixarea circumstanțelor producerii accidentului și stabilirea persoanei vinovate.


Nu se cunoaște dacă în autobuz erau sau nu pasageri în momentul impactului, dar cert este că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Din imaginile de la locul accidentului se poate observa că autobuzul este avariat în față, lângă fara dreaptă, parbrizul rămânând întreg. Automobilul este avariat mai puternic, în spate-lateral pe stânga.

Related posts

Gazprom anunţă că va sista livrările de gaze către Republica Moldova, de la 1 decembrie, dacă aceasta nu-şi achită datoriile

Albasat

И в Кагуле будут проводиться лабораторные анализы на COVID-19

Albasat

Secretarul General ONU își începe vizita în Republica Moldova

Albasat

Leave a Comment