ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Adrian Lefter din Nisporeni: cuceritorul podiumului la „Future Fashion Faces World 2024” din Turcia

La doar 23 de ani, Adrian Lefter, manechin renumit din Republica Moldova, s-a ridicat în vârful industriei modei internaționale, câștigând cea mai înaltă distincție la concursul de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, desfășurat în Turcia. Originar din orașul Nisporeni, Adrian a demonstrat încă o dată că perseverența și determinarea sunt cheile succesului.

Într-un interviu acordat pentru ALBASAT, Adrian a mărturisit că această victorie reprezintă o confirmare a sacrificiilor și muncii sale din ultimii zece ani în industria modei. „Pentru mine, acest titlu este încă o dată o confirmare a muncii mele și, în primul rând, am mers spre aceste sacrificii pentru a-mi inspira discipolii, modele în devenire din Academia mea”, a declarat el.

Alături de colega sa, Oana Hancu din Târnăveni, Mureș, Adrian Lefter a adus acasă premiul cel mare, demonstrând că Moldova este cu adevărat câștigătoare. Într-o postare dedicată pe rețelele sociale, el și-a exprimat recunoștința față de sprijinul familiei și al designerilor, fără de care succesul său nu ar fi fost posibil.

Competiția a fost una intensă, modelele din diferite țări petrecând 7 zile într-un hotel de lux din Antalya pentru a se pregăti pentru momentul decisiv. Antrenamentele au inclus exerciții fizice, dans și repetiții, culminând cu finala pe 30 martie, unde Adrian Lefter și Oana Hancu au fost desemnați tinerii cu cele mai frumoase chipuri din lume.

Astfel, Adrian Lefter continuă să inspire și să cucerească lumea modei cu talentul și dăruirea sa, reprezentând cu mândrie frumusețea și eleganța Republicii Moldova la nivel internațional.

Related posts

7.000 de oameni de ştiinţă ruşi au adresat o scrisoare deschisă lui Putin: „Războiul nu va duce decât la pierderea ţării noastre”

Albasat

Angajatori din sfera HoReCa cer moratoriu pe controale

Albasat

Avertismentul OMS: Pandemia de COVID-19 riscă să crească obezitatea în rândul copiilor

Albasat

Leave a Comment