ALBASAT
Fără categorie

Agenți de pază filmați cum lovesc un presupus pacient din ambulanță

Inspectoratul de Poliție Râșcani a inițiat o anchetă ca urmare a mediatizării pe rețelele de socializare a unei înregistrări video în care doi agenți de pază lovesc un presupus pacient aflat într-o ambulanță în preajma Spitalului Sfânta Treime, de față cu membrii echipajului medical, transmite IPN.

Ca reacție la imaginile distribuite, Spitalul Sfânta Treime precizează într-un comunicat de presă că duminică 7 aprilie, ora 16.00, ambulanța a transportat la spital un pacient aflat în stare avansată de ebrietate. În fișa de însoțire completată de echipajul medical este semnalat comportamentul neadecvat și agresiv al acestuia. În cadrul Unității Primiri Urgente, pacientul a continuat să fie agresiv. După încercarea de a lovi medicul care a venit să-l consulte, a fost chemat agentul de pază al serviciului specializat cu care spitalul are relații contractuale. La fața locului a venit și serviciul operativ din cadrul serviciului de pază și pacientul a putut fi consultat de către medicul toxicolog, cu estimarea necesității internării acestuia în altă instituție medicală. „Pacientul însoțit de membrii echipei de urgență și serviciul operativ al serviciului de pază au părăsit instituția”, se spune în comunicat.

Conducerea instituției menționează că a solicitat explicații de la compania de pază. Concomitent, a fost sesizată poliția pentru întreprinderea măsurilor ce se impun conform competențelor.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a spus pentru IPN că, „în legătură cu imaginile care au apărut pe rețelele de socializare, la poliție nu a parvenit vreo adresare, dar Inspectoratul de Poliție Râșcani s-au autosesizat și urmează să fie stabilite toate circumstanțele în carul unei anchete”.

Related posts

Peste 32 de mii de cadouri vor ajunge în grădinițele din Chișinău

AlbasatTV, Nisporeni

A fost inaugurat primul Incubator Municipal de Afaceri

AlbasatTV, Nisporeni

Moldova și România parafează interconectarea sistemelor naționale de energie și gaze

AlbasatTV, Nisporeni

Urmărește în direct: Prima ședință a Consiliului Raional Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Cursul valutar oficial la 07.12.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Japonia oferă Moldovei un grant pentru susținerea fermierilor

AlbasatTV, Nisporeni

Arta cu inimă: târg caritabil la Centrul de Tineret Nisporeni

AlbasatTV, Nisporeni

Măsuri de alfabetizare mediatică în lupta cu dezinformarea, discutate la un forum regional la Chișinău

AlbasatTV, Nisporeni

Vadim Ceban: În primăvară tariful la gaz ar putea ajunge la 16-17 lei

AlbasatTV, Nisporeni

Acțiunile atacatorului de pe Aeroport se încadrează în infracțiuni cu caracter terorist, ex-vicedirector SIS

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment