ALBASAT
Actualitate Societate

Agresorul de la aeroport a fost capturat de Fulger. Doi oameni au fost uciși

ctualizare /18:45/ Luptătorii din cadrul Brigăzii de poliție cu destinație specială Fulger au reușit să anihileze agresorul care a făcut două victime cu puțin timp în urmă la Aeroportului Internațional Chișinău. În acest moment pericolul a fost înlăturat. Agresorul a fost rănit și primește îngrijiri medicale, confirmă Poliția de Frontieră.

Portalul de verificare a informațiilor guvernamentale Prima Sursă precizează că, în timpul însoțirii sale în zona sterilă pentru a fi returnat, cetățeanul străin a luat arma unui polițist de frontieră și a rănit mortal două persoane. La această oră individul a fost neutralizat și încătușat de trupele speciale care au intervenit. Toate zborurile au fost amânate, iar pasagerii au fost evacuați din aeroport. Au fost asigurate toate măsurile pentru aducere a situației la normalitate. Oamenii legii vor continua să asigure securitatea și ordinea publică la aeroport.

Autoritățile confirmă două victime în urma incidentului de la Aeroportul Internațional Chișinău unde un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a deschis focul. Exact în acest moment Brigada de poliție cu destinație specială FULGER intervine la fața locului.

(Știrea inițială) Un cetățean străin căruia nu i s-a permis intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a deschis focul pe Aeroportul Internațional Chișinău. Incidentul este confirmat de Poliția de Frontieră.

„În urmă cu puțin timp, la Aeroportul Internațional Chișinău a avut loc un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova”, se arată într-un mesaj al instituției.

Forțele de intervenție se află la fața locului.

Informația despre incident a fost confirmată pentru IPN și de către ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco. Alte detalii vor fi oferite mai târziu.

Pe rețelele de socializare este distribuită informația că cel care a deschis focul este un bărbat care a ajuns la Chișinău cu avionul din Turcia. Acesta s-a baricadat într-o încăpere a aeroportului după ce a tras din armă într-un polițist de frontieră. Forțele de ordine se pregătesc de asalt. Informația nu este confirmată oficial.  

Related posts

Deși există cerere, Moldova nu poate exporta alte produse apicole decât miere

Albasat

Antreprenorii care vor recicla ambalajele pe care le pun pe piață vor fi scutiți de taxa pentru ele

AlbasatTV, Nisporeni

Влад Филат: Шесть лет с тех пор, как мы больше не являемся гражданами второго сорта

Albasat

Leave a Comment