Portal de știri
Societate

Alerta cu bombă la Autogara de Nord – falsă. Poliția a reținut un suspect

Actualizare /15:17/ Alerta cu bombă anunțată la Autogara Nord este falsă. Poliția anunță că a identificat autorul alertei, care s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani. El a fost reținut în timp ce consuma băuturi alcoolice pe strada Calea Basarabiei din capitală.

(Știrea inițială) Alertă cu bombă la Autogara Nord din Chișinău. Potrivit poliției, amplasarea unor dispozitive explozive a fost comunicată prin intermediul unui apel telefonic, transmite IPN.

Serviciile specializate au intervenit și efectuează verificările necesare.

Fenomenul alertelor false cu bombă a înregistrat o creștere considerabilă în ultimele luni, în verificări fiind implicați peste 3200 de angajați ai poliției. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, de la începutul anului a fost anunțată minarea falsă a peste 880 de obiective. Prejudiciul adus statului de alertele false cu bombă este de peste 2,2 milioane lei.

Persoana vinovată de asemenea infracțiuni riscă amendă de la 27500 până la 42500 de lei, 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la doi ani.

Related posts

Cel mai scump medicament din lume a fost aprobat în SUA. Cât costă o singură doză

AlbasatTV, Nisporeni

Restaurantele din România au început să aplice „taxa Covid-19”. Reacția Fiscului

Albasat

Curtea de Apel a respins cererea de strămutare a cauzei Marinei Tauber la Judecătoria Bălți

Albasat

Leave a Comment