ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Alertă în Vărzărești: Bărbat în vârstă de 48 de ani maltratat cu un foarfece

La data de 17 martie 2024, la ora 17:15, Serviciul de Urgență 112 a fost alertat de către un locuitor al satului Vărzărești, din raionul Nisporeni, cu privire la un incident grav care a avut loc la domiciliul său. Informațiile transmise prin telefon indicau că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost supus unor acte de violență de către un alt consătean, în vârstă de 36 de ani, folosind un foarfece de grădină.

Conform raportului emis de Inspectoratul de Poliție Nisporeni, investigațiile ulterioare au arătat că la data de 17 martie 2024, în jurul orei 17:00, în strada din satul Vărzărești, la poarta domiciliului victimei, a avut loc un conflict între cei doi bărbați. În urma acestei confruntări, bărbatul în vârstă de 36 de ani a aplicat mai multe lovituri victimei cu un foarfece de croitorie, afectându-i urechea stângă, pieptul și spatele.

Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat internarea în Spitalul raional Nisporeni. Agresorul, în vârstă de 36 de ani, a fost localizat rapid, reținut și dus la sediul Inspectoratului de Poliție Nisporeni pentru investigații suplimentare.

Conform informațiilor furnizate de către consăteni, presupusul agresor este cunoscut ca fiind o persoană conflictuală, care recurge frecvent la consumul excesiv de alcool.

Cazul va fi examinat cu atenție sub aspectul legal, urmând a fi inițiată urmărirea penală conform prevederilor articolului 287 alineatul (3) din Codul Penal, care tratează huliganismul agravat. Acesta cuprinde acțiuni violente care tulbură ordinea publică, însoțite de aplicarea violenței asupra persoanelor sau amenințarea cu aceasta.

În conformitate cu legea, bănuitul va fi cercetat în libertate, sub supravegherea autorităților. Sentința pentru huliganismul agravat, conform legii în vigoare, poate implica o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

Related posts

Hotelul Național din Chișinău în flăcări

Albasat

Alte 833 de cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore în R. Moldova

Albasat

Deputații Șor cer revenirea la proiectele privind farmaciile mobile și farmaciile sociale

Albasat

Leave a Comment