ALBASAT
Actualitate Societate

O persoană care lucrează pentru o grupare criminală nu are ce căuta în Guvern

O persoană care lucrează pentru o grupare criminală, o persoană care face declarații împotriva propriei țări nu are ce să caute în Guvernul Republicii Moldova. Declarația aparține președintei Maia Sandu, întrebată despre o eventuală semnare a decretului de includere a bașcanului Evghenia Guțul în executiv, transmite IPN.

„Federația Rusă, mai bine zis Kremlinul, a arătat pe față că mizează pe grupări criminale. Probabil Kremlinul nu mai este satisfăcut de acțiunile partidelor pro-ruse din Republica Moldova și a hotărât să mizeze pe grupări criminale în efortul de destabilizare a Republicii Moldova”, a declarat șefa statului în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit ei, în asemenea circumstanțe, cu atât mai mult trebuie de susținut proiectul de integrare europeană, care va ajuta Republica Moldova să aibă instituții puternice, care să apere statul de asemenea grupări criminale și de asemenea amestecuri din partea Kremlinului.

Acum aproape două săptămâni, bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, făcută în marja Festivalului mondial al tineretului, organizat în orașul Soci. Guțul menționa în comentariul de sub fotografie că a discutat cu liderul de Kremlin despre „probleme regionale și geopolitice complexe, al căror epicentru este Găgăuzia”.

Related posts

(VIDEO/FOTO) NISPORENI SĂRBĂTOREŞTE ZIUA VICTORIEI ŞI ZIUA EUROPEI

Datoria externă brută s-a majorat cu aproape 7%

Albasat

Alerta cu bombă la Autogara de Nord – falsă. Poliția a reținut un suspect

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment