ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Anunț important pentru părinți: Etapa a doua de admitere în clasa I-a în Nisporeni între 2 și 16 iunie 2023

Direcția Învățământ, Tineret și Sport Nisporeni a anunțat recent pe rețelele de socializare că etapa a doua de admitere în clasa I-a pentru anul școlar 2023-2024 se va desfășura în perioada 2 – 16 iunie 2023.

“Stimați părinți, vă puteți înscrie copiii în instituțiile de învățământ conform adresei de domiciliu”.

Acest anunț important vine să completeze informațiile legate de procesul de admitere în clasa I-a și să ofere o nouă oportunitate părinților care nu au reușit să-și înscrie copiii în prima etapă. Direcția încurajează părinții să profite de această perioadă pentru a se asigura că micuții lor vor fi pregătiți pentru noul an școlar.

Pentru a depune cererile, părinții sunt sfătuiți să se prezinte la școlile corespunzătoare adresei lor de domiciliu, având la îndemână toate documentele necesare. Este esențial să alegeți cu grijă instituția de învățământ potrivită pentru copilul dvs., astfel încât să beneficieze de cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare.

Pe parcursul acestei perioade, Direcția Învățământ, Tineret și Sport Nisporeni va rămâne activă pe rețelele de socializare, oferind informații și asistență părinților și copiilor implicați în procesul de admitere.

Related posts

Internetul te spionează! Cele mai mari site-uri din lume înregistrează toate activitățile utilizatorilor, inclusiv parolele și conturile bancare

Serviciile de intervenție timpurie specializate trebuie să fi extinse, declarații

Albasat

Anul școlar se va încheia pe 30 mai

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment