ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Maria Magher, profesoara de sport care a dedicat 40 de ani învățământului și sportului în Nisporeni

Maria Magher este o figură emblematică a orașului Nisporeni și un exemplu demn de urmat pentru toți cei care iubesc sportul. Ea a fost profesoară de sport la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Nisporeni timp de 40 de ani și a avut un impact semnificativ asupra numeroșilor ei elevi.

Maria a absolvit același liceu în care a predat mai târziu și a demonstrat de-a lungul timpului că sportul are o importanță crucială în viața fiecăruia dintre noi. La vârsta de 74 de ani, fosta profesoară continuă să promoveze ideea că „fără mișcare nu este viață”.

Mulți dintre discipolii Mariei Magher au urmat Institutul de Sport și au devenit antrenori, ducând mai departe pasiunea și cunoștințele dobândite de la profesoara lor. Aceasta demonstrează că dăruirea și devotamentul ei față de meseria de profesor au avut un impact pozitiv asupra generațiilor de elevi pe care i-a îndrumat.

În prezent, Maria Magher activează ca meșter popular la Casa de Cultură din Vărzărești, unde participă la diferite sărbători și evenimente culturale. Prin această activitate, ea continuă să își transmită dragostea pentru sport și mișcare, inspirând oamenii să adopte un stil de viață activ și sănătos.

Povestea Mariei Magher este un exemplu elocvent despre cum pasiunea, dăruirea și perseverența pot influența în mod pozitiv viețile multor oameni. Ea rămâne un model pentru comunitatea din Nisporeni și un etalon al educației sportive în orașul său natal.

Related posts

Nivel sporit de intervenție la un incendiu pe strada Hâncești

AlbasatTV, Nisporeni

La o populație de 10,7 milioane de oameni, Cehia anunță pentru a doua oară peste 8.000 de cazuri zilnice de Covid

Albasat

SPPS va avea dreptul să inițieze testarea la poligraf

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment