ALBASAT
Actualitate Societate

Asigurarea instituțiilor medicale cu echipament de producție japoneză, discutată la MS

Noi posibilități de asigurare a instituțiilor medicale cu echipamente moderne de producție japoneză au fost discutate de către ministra sănătății, Ala Nemerenco, cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Yamada Yoichiro, dar și cu doi reprezentanți ai mediului de afaceri din Japonia, transmite IPN.

Ala Nemerenco a exprimat recunoștința sa față de sprijinul constant al poporului japonez în dezvoltarea sistemului de sănătate din Republica Moldova.

Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Yamada Yoichiro, a subliniat angajamentul Japoniei de a sprijini eforturile Republicii Moldova în îmbunătățirea serviciilor medicale, oferind acces la tehnologii avansate.

Reprezentanții mediului de afaceri japonez au manifestat disponibilitatea de a explora modalități eficiente de colaborare și de a furniza echipamente medicale de ultimă generație.

„Ministerul Sănătății și Ambasada Japoniei în Republica Moldova vor continua dialogul pentru identificarea soluțiilor optime și implementarea proiectelor care să contribuie la modernizarea infrastructurii medicale în beneficiul populației”, se menționează într-un comunicat de presă al Ministerului.

Related posts

Analiză Reuters. Embargoul petrolier al UE va afecta Rusia mai mult decât Europa. Moscova pierde 4 miliarde de dolari pe lună

Albasat

La Bălți a avut loc un târg de caritate prilejuit de Ziua Internațională a Migranților

AlbasatTV, Nisporeni

Se încheie sesiunea parlamentară ordinară de toamnă

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment