ALBASAT
Societate

Bilanțul deceselor asociate noului tip de coronavirus în Republica Moldova crește la 51

După raportarea unui nou deces, la briefingul după ședința Punctului Național Focal din această dimineață, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre alte patru persoane decedate. Bilanțul deceselor asociate noului tip de coronavirus în Republica Moldova crește la 51, transmite IPN.

Potrivit ministerului, printre cele patru persoane decedate este o femeie de 63 de ani din Chișinău, alta de 63 de ani din Orhei și una de 68 de ani din Fălești, toate trei internate în stare gravă la Institutul de Medicină Urgentă, în data de 5 aprilie, 7 și, respectiv, 8 aprilie. Cele trei femei sufereau de boli cronice, aveau insuficiență respiratorie progresivă, hipertensiune arterială şi cardiopatie hipertensivă.

În al patrulea caz de deces este vorba despre un bărbat de 46 ani, din Glodeni, internat la data de 14 aprilie la spitalul din Glodeni. Bărbatul suferea și de cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă, ateroscleroză.

În această dimineață, Oleg Creciun, directorul spitalului raional Cahul, a comunicat despre decesul unui bărbat de 72 de ani, dintr-o localitate de lângă orașul Cahul.

Până acum, au fost confirmați cu COVIN-19 în Republica Moldova 2049 de oameni.

Related posts

Dorin Recean: Nu voi tolera în Guvern altă agenda decât agenda cetățenilor

AlbasatTV, Nisporeni

Avertismentul OMS: Vor apărea și mai multe variante ale virusului. Relaxările vor spori răspândirea în toată lumea

Albasat

Proiectul prin care BNM va redirecționa o parte din profit va fi examinat miercuri

Albasat

Leave a Comment