ALBASAT
Nisporeni Societate

Cadavrul unui bărbat, depistat într-un câmp de viță-de-vie din Nisporeni

Cadavrul unui bărbat de 73 de ani din Nisporeni a fost depistat, în seara zilei de ieri, pe un câmp din extravilanul orașului. Acesta se afla lângă motocultorul ce-i aparținea. În scopul examinării cazului, la fața locului s-au deplasat polițiștii și medicul legist.

Solicitată de Albasat, Cristina Vicol, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, ne-a comunicat că oamenii legii au stabilit că, în extravilanul orașului Nisporeni, pe un teren plantat cu viță de vie, a fost depistat cadavrul unui bărbat cu leziuni la piciorul drept. Cadavrul se afla la sol, lângă motocultor.

În urma audierilor martorilor s-a stabilit că, fiul decedatului l-a apelat pe fratele victimei, care trăiește peste hotare, spunându-i despre faptul că îl telefonează de mai mult timp pe tatăl său și nu este de găsit. Astfel, fratele bărbatului decedat împreună cu alte persoane cunoscute au verificat mai multe loturi de teren agricol ce aparțin victimei, ca în final să fie depistat în lotul de viță de vie, decedat lângă motocultor.

Cadavrul a fost îndreptat la secția medicină legală a Spitalului Raional Nisporeni pentru efectuarea expertizei medico-legale și constatare a cauzei decesului.

La fața locului, a fost depistat mijlocul de transport, dar și lucrurile personale ale victimei.

Bărbatul locuia de unul singur, soția și copii fiind plecați și stabiliți cu traiul peste hotare. În vizorul poliției nu s-a aflat.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și decesul victimei.

Related posts

O femeie a fost accidentată mortal de un camion pe o trecere pentru pietoni

AlbasatTV, Nisporeni

Incendiu în Nisporeni: Casă distrusă de flăcări pe strada Zubcu Codreanu

AlbasatTV, Nisporeni

Oфициальный курс валюты на дату 03.06.2020

Albasat

Leave a Comment